tors 03 dec. | Webinar

Dr. Wrinkle Academy Webinar

Tomten kommer tidigt i år när vi ger en unik möjlighet att få delta på Dr. Wrinkle Academy webinar, HELT GRATIS! Fullproppad med information om dr. Shinas unika teknik " Profhilo Ögonlock" samt ta del av vår nya kurs "Så lyckas du få fler kunder med sociala medier".
Registrering är stängd
Dr. Wrinkle Academy Webinar

Tid och plats

03 dec. 2020 18:00 – 19:00
Webinar

Om evenemanget

Webinariet hålls av grundarna av DR. WRINKLE ACADEMY: 

- Shina Kamran Hagh, Ms. Dr.Wrinkle herself som har 10 års erfarenhet inom estetiska injektioner, är Chief Medical Officer på IBSA och tidigare jobbat som en klinikchef på Akademiklinikeni Stockholm. 

- Nastaran Baleng-Soultani har mer än 12 års erfarenhet av marknadsföring och att bygga varumärken inom stora globla bolag och med varutmärken som ABSOLUT, BEN & JERRYS och SATS ELIXIA för att nämna några få. 

- Felicia Björklund har stor erfarenhet av att starta upp och bygga bolag inom olika branscher med Sociala Medier som en utav sina spetskompetenser. Hon föreläser sedan några år tillbaka dessutom inom ämnen som ”hur du driver bolag framgångsrikt” mm. 

Webinariet kommer att innehålla: 

- Föreläsning om Dr. Shinas eftertraktade Profhilo ögonlocks behandling. 

- En smyglansering av en av våra senaste kurser som blivit högt efterfrågade, nämligen hur ni hur du lyckas att bli större och mer relevanta på sociala medier så att du kan attrahera nya kunder. 

- Avslöjande av våra nya kurser som kommer under 2021. 

Allt detta erbjuder vi helt kostnadsfritt! Webinaret hålls den 3:e december kl. 18 och är till för dig som är legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.  

Begränsade platser, så först till kvarn 

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Slutsåld
  Dr. Wrinkle Academy Webinar
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang