Möt vårt

TEAM

Dr. Shina Kamran Hagh

Grundare (Founder) & Chief Medicial Officer

Dr Shina Kamran Hagh har jobbat i 11 år med estetiska injektioner. Hon påbörjade sin utbildning på Restylane och är, utöver Restylane Specialist, idag Chief medical officer för IBSA Nordic och suttit på den positionen sedan 2018.

 

Med sin unika approach, där fokus ligger på ett naturligt resultat, har hon lyckats ta en ledande position inom estetisk medicin i norden.

 

Under åren har hon jobbat tillsammans med världskända läkare och sjuksköterskor och har dessutom jobbat på kliniker som är välbesökta och kända för sin expertis inom just estetisk medicin, bland annat som en klinikchef på Akademikliniken i Stockholm.

 

Dr. Shinas kurser har hållits sedan april 2018 och är oerhört populära med väntelistor för att delta. Med sin mångåriga erfarenhet och avslappnade approach lär hon ut all sin kunskap utan varken filter eller försköningar. Kursdeltagarna får ta del av knep och erfarenheter under kurspass som hålls i en familjär miljö.

Dr. Wrinkle Academy
Dr. Wrinkle Academy

Nastaran Soultani

Grundare (Co-founder) & Chief Operating officer

Nastaran är ekonom i grunden (MBA) med över 13 års erfarenhet inom affärsutveckling, varumärkesbyggande, innovation och marknadsföring. Hon har jobbat inom stora globala bolag och arbetat med varumärken som bland annat Absolut Vodka, Ben & Jerry’s och SATS.

 

Förutom att utveckla Dr. Wrinkle Academy erbjuder vi även kurser med Nastaran inom bland annat marknadsföring och affärsutveckling där hon delar med sig av hur man bygger starka varumärken och blir bättre på marknadsföring av sitt varumärke.

Felicia Björklund

Grundare (Co-founder) & Chief Executive Officer

Felicia har en bakgrund från Start-Up och har drivit bolag i 10 år. Med fokus på affärsutveckling och digital marknadsföring hjälper hon även andra bolag att utvecklas inom dessa områden.  I Dr. Wrinkle Academy har hon tillsammans  med Nastaran kurser inom just detta.


Utöver detta älskar hon att jobba kreativt och är utbildad inredare och driver sin egen inredningsstudio sedan 8 år tillbaka.

Dr. Wrinkle Academy

Dr Wrinkle är här för att höja standarden

Knowledge makes beauty!