shutterstock_1660834591.jpg

KURS RECENSIONER

Dr. Shinas kurser har hållits sedan april 2018 och är oerhört populära med väntelistor för att delta. Med sin mångåriga erfarenhet lär hon ut alla sina kunskaper utan varken filter eller försköningar. Kursdeltagarna får ta del av knep och erfarenheter under kurspass som hålls i en avslappnad miljö.

shutterstock_730836778.jpg

" Dr. Shina har ett så pedagogiskt och omfattande sätt att förklara allt som man måste kunna för att starta igång. Man får även ett kompendium om hur man registrerar sig till IVO, hur man beställer produkter osv. Avslappnade och roliga två dagar, med så mycket info. Enda kursen man ska gå för att komma igång."

- Evin, leg. läkare

shutterstock_1197304459.jpg

" Dr Wrinkle Academy’s 2 -dagars basic-kurs för botox och fillers var välbalanserad med teori inklusive ansiktsanatomi och produktegenskaper samt hands on träning med tekniktips från Dr Shina och även genomgång gällande uppstart av verksamhet och vad som är viktigt att tänka på gällande verksamhet, juridik och material. Jag är jättenöjd med kursen och kände mig inspirerad och superpepp efteråt!!"

- Sara, leg. läkare

shutterstock_704527153.jpg

" Dr. Wrinkle academy genomlyses av professionell vård och trygghet. Dr Shina landar fint i ens egna behov och arbetar successivt, har tålamod och vill att resultatet blir lika naturligt som vackert! Rekommenderar henne stort!"

- Narin, leg. sjuksköterska

shutterstock_1124699273.jpg

"Super nöjd 5/5! Professionell medicinsk nivå på kurserna och avslutas med säkra praktiska moment under Dr.Shinas pedagogiska handledning. 
Detta blev min andra botox&fillers kurs efter ett annat utbildningsföretag och hittade Dr.Wrinkle genom vänners rekommendationer.  
Jätte glad att jag valde gå om, det blev en perfekt välbalanserad kurs och förberedelse för att starta eget företag. Har nu också gått Profhilo kursen som hade lika hög standard, rekommenderar varmt Dr. Wrinkle Academy!"

- Sabrin, leg. tandläkare

shutterstock_1383040115.jpg

"Jag deltog både i profhilo och aliaxin fillers kurserna, och hade inte en enda fråga i slutet av kursen. Har varit på flera kurser inom estetiska injektioner sedan tidigare, och har aldrig varit lika belåten efteråt som med denna föreläsaren. Väldigt pedagogisk och grundlig. Kommer verkligen fortsätta ta advanved kurserna, man får verkligen det man betalat för."

- Mahsa, leg. tandläkare